Bónuszátvezetés menete


Amennyiben korábbi járművét eladta, elajándékozta, üzembentartói jogát másra ruházta át vagy végleg kivonatta a forgalomból és az eladást, elajándékozást, üzembentartó-váltást vagy kivonást követően két éven belül vásárol egy új autót ugyanabban a járműkategóriában, akkor korábbi bónuszfokozatát átvezettetheti új járművének kötelező biztosítására.


Ha a korábbi ajánlatát és az új jármű ajánlatát is honlapunkon keresztül kezdeményezte, akkor küldje el részünkre az érdekmúlást igazoló dokumentumot (például: adásvételi szerződés, törlésértesítő dokumentum).


Ha a korábbi jármű kötelező felelősségbiztosítása nem Társaságunk kezelésébe tartozik, akkor kérjük, hogy küldje el részünkre e-mailben vagy üzenetben az eladott jármű adatait (rendszám, szerződésszám, biztosító neve).


Ha az új járművére most kezdeményez kötelező felelősségbiztosítást, akkor a kalkuláció során is megadhatja az átvezetéshez szükséges adatokat. Ehhez kérjük, hogy a szerződő típusánál válassza a "Nem új belépő" opciót, amiről ITT olvashat bővebben.


További információkat itt találhat: Gyakori kérdések >>>>>