A díjfizetés üteme és módja befolyásolja a biztosítási díjat, illetve nem is minden esetben módosítható. 

  • Amennyiben közvetlenül a biztosítási ajánlattételt követően szeretné módosítani az adatot, javasoljuk, hogy kalkuláljon az Ön által választani kívánt díjfizetési ütemmel és móddal és ha kedvezőbb biztosítást talál, kösse meg azt, a jelenlegi biztosítást pedig töröltesse.
    • A díjfizetési ütemet és módot az online biztosításkötési folyamatban a díjoldal bal oldalán található keretben tudja módosítani és az "Újraszámol" gombra kattintva megkapja az adott díjfizetési ütemre és módra vonatkozó díjat.


  • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a díjfizetés módosításra a biztosítási időszakon belül nincs lehetőség. Illetve módosítási kérelmét jelezheti a biztosító felé év közben is, de a biztosítási díjat mindig csak a következő biztosítási évfordulótól befolyásolja a módosítás és a módosíttott díjfizetés is onnantól lép életbe.


  • A biztosítási időszak végén - ha a szerződését nem mondja fel a biztosító és a jelenlegi biztosítójánál szeretne maradni a folytatólagos díjon, akkor - kérheti a díjfizetési ütem és mód módosítását, azonban ez befolyásolhatja az indexértesítő levélben szereplő díjat. Ebben az esetben érdemes közvetlenül a biztosítónál érdeklődni a folytatólagos díj felől.


Díj nemfizetés okkal megszűnt szerződés újrakötése esetén a díjfizetés üteme kizárólag éves díjfizetés lehet, ezt sem a kötési folyamatban, sem pedig utólag nem tudja módosítani.


Amennyiben utólagosan szeretné módosítani a díjfizetési ütemet és módot, kérjük kattintson a lenti "Hagyjon üzenetet" gombra és írja meg részünkre, mely kezdeményezése esetén szeretné módosítani ezt az adatot és mire. Kollégáink válasz e-mailben visszajeleznek Önnek a módosítás lehetőségével kapcsolatosan.