A mágnescsíkkal ellátott kártyát a töltőállomáson, a fizetésnél van lehetőség érvényesíttetni, mely által a kártyatulajdonos azonnali kedvezményre jogosul számlája végösszegéből.


  • A kedvezmény mértéke: 8 + 1 Ft/liter
  • A kártya azonnali forintkedvezményt nyújt és „MOL Multipont” ** gyűjtésre is jogosít.
  • A kedvezményt a MOL magyarországi hálózatában vehető igénybe.
  • A kártyát kizárólag magánszemélyek igényelhetik és használhatják. (A Partnerkártya használatakor lehetőség van egyszerűsített számlát kérni a töltőállomáson a kedvezményes árú tankolások után, de kizárólag a kártyán szereplő magánszemély nevére. Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. számú törvény 169. § e) pontja értelmében a számla kötelező tartalmi eleme a vevő neve és címe. A Partner kártya kizárólag magánszemély általi vásárláskor felhasználható névre szóló, kedvezményre jogosító kártya, így más nevére - sem más magánszemély, sem cég - nem kérhető számla.) 


* Az ügyfeleinket megillető kedvezmény mértéke tankolásonként 8+1 Ft/liter. Ebből 8 Ft/liter azonnali forintkedvezmény és 1 Ft/liter pedig Multipont kedvezmény, mely a tankoláskor a Biztosítás.HU-MOL PARTNER kártyájára kerül felvezetésre. A kedvezmény mértékének változásáról Önt e-mailben tájékoztatjuk.


**Tájékoztatás a MOL Multipontról: A PARTNER kártyákra kerülő Multipontok, a MOL üzemanyag töltő állomásokon további termék és szolgáltatás vásárlása során pénzhelyettesítőként kerülnek elfogadásra. A pontgyűjtés és pontbeváltás a mindenkor érvényes Multipont Program Szabályzat alapján történik. További részletek a www.multipont.hu weboldalon érhetők el.