Kedves Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk, hogy a Biztosítás.hu Kft. 2020. december 31. napjának hatályával beolvadás útján egyesült korábbi egyszemélyes tulajdonosával, ezért 2021. január 1-jei kezdettel Első Online Biztosítási Alkusz Kft-re változik.


A beolvadás következményeként a személyes ügyfélszolgálat a jövőben cégünk székhelyén érhető el az alábbi címen: 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49., 1. épület, 4. emelet.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a magyarországi koronavírus okozta vészhelyzet okán az Első Online Biztosítási Alkusz Kft. munkatársai határozatlan ideig home office-ban, azaz otthonról dolgoznak.


Számunkra elsődleges szempont a biztonság, valamint ügyfeleink és munkatársaink egészségének megőrzése, ezért kérjük, hogy a személyes megkeresés és a postai küldemények helyett lehetőség szerint elektronikusan, e-mail útján vagy telefonon szíveskedjenek felvenni velünk a kapcsolatot! A postai úton érkezett leveleket korlátozottan tudjuk feldolgozni.


Bármilyen kérdésükkel kapcsolatban érdeklődjenek Call Centerünknél a +36 70 700 2000-es telefonszámon vagy e-mailben a kapcsolat@biztositas.hu címen.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!